Svensk kursus for danskere med Naturmetoden!

Svensk undervisning på kursus for dansktalende i København - lærer og kursister

Lær svensk som dansker på en effektiv og naturlig måde

På mit kursus i svensk i København underviser jeg efter “Naturmetoden”.

Naturmetoden er en pædagogisk metode, som er særligt egnet til undervisning og kurser for dansktalende, der skal lære svensk. Denne metode benyttes med succes, netop fordi de to sprog ligger så tæt på hinanden.

Jeg behersker og forstår dansk, men taler kun svensk med dig. Ved at undervise på denne måde, vil du hurtigt og naturligt gøre fremskridt. Du får rig lejlighed til at tale og skrive svensk via svenske vendinger, talemåder og fraser, som bliver præsenteret for dig i undervisningsforløbet.

Du får hele tiden præsenteret nyt materiale, så du oplever at du udvikler dit sprog. Vi repeterer hyppigt. Ligeledes benytter vi os af eksempler fra typiske situationer i dit job, fra dine jobtekster eller andet materiale, der indgår i dit arbejde.

Undervisningens omdrejningspunkt er min egen Pædagogisk udformede Lærebog. Bogen hjælper dig til at huske og du kan altid repetere det, vi gennemgår. Materialet sikrer, du altid lærer i det tempo, der passer dig bedst.

 

Svensk for begyndere – intensivt svensk sprogkursus med fokus på hurtige resultater

Vi begynder altid fra bunden, men du vil ret hurtigt mærke din selvtillid og din nysgerrighed vokse. Du bliver bedre og bedre og du begynder faktisk hurtigt at tale svensk.

Oprindelig er jeg uddannet i The Berlitz Method®, en metode der har som grundtanke at bygge det nye sprog op gennem vedholdende samtale, spørgsmål og svar, på en naturlig måde.

Undervisning foregår som udgangspunkt i mite kursuslokaler på Frederiksberg i København, hvor der er dejlig udsigt til søerne og Søpavillonen 🙂

 

Svenske Sprogkurser afholder svensk kursus for danskere i København med udsigt til søerne og Søpavillonen

Del dette indlæg nu

Andet indhold

Mød mig til en prøvetime

Kontakt mig med det samme, så vi kan finde et tidspunkt, der passer dig.

Magnus Rosing - lær svensk som dansker hos Svenske Sprogkurser. Al undervisning foregår på svensk i vores kursuslokaler i København.